KLids Playing Sunset
Maaibeleid
Majestic Elephant
Natuur Noordenveld
Noorden Veld

 

Feiten en cijfers over woningbouw gemeente Noordenveld

Onderstaand artikel is al eerder door LGN geplaatst, maar het is vanwege de concept-Woonvisie die in september 2023 in de gemeenteraad aan de orde is, weer actueel.

LGN krijgt af en toe te horen: 'Maar jullie zijn toch tegen woningbouw? Kijk nu eens naar de enorme vraag op de woningmarkt!

De grote vraag is echter: wat is fictie (beeldvorming) en wat is de werkelijkheid.

Onlangs kwam het CBS met interessante cijfers over de woningmarkt in Nederland. En dan blijkt zomaar dat er ook op de woningmarkt door de politiek en door belangenorganisaties (bijvoorbeeld Bouwend Nederland) nogal fors aan onjuiste beeldvorming wordt gedaan. Uit CBS cijfers blijkt namelijk het volgende:

Lees Meer
  2153 Hits

Tineke Nieboer nieuwe Nestrix gemeenteraad

Woensdag 17 mei is fractievoorzitter Tineke Nieboer van Lijst Groen Noordenveld door burgemeester Klaas Smid benoemd tot Nestrix van de gemeenteraad van Noordenveld. Nestrix is vrouwelijk voor Nestor, de eretitel die wordt toegekend aan het langstzittende lid van de gemeenteraad. Tineke Nieboer is, na het vertrek van Hendrik Smeenge van Gemeentebelangen naar BBB in Provinciale Staten, met 13 jaar het langstzittende raadslid van onze gemeente.

Lees Meer
  1156 Hits

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Contact

Lijst Groen Noordenveld

Secretariaat:
Esweg 41
9305 TB Roderesch
Telefoon: 06 15196984
Email: info@lijstgroennoordenveld.nl
KvK- nummer: 01166627